Home
Home
Menu
Gelderse Diep

Wij Warande nieuwe picknickplek in Warande

Op zondagmiddag is op feestelijke wijze de picknicktafel van de kunstenaar Jack van Mildert, in Warande in gebruik genomen. De Picknicktafel heeft de vorm van een Asterisk * dat feitelijk een nieuw begin symboliseert. Op het tafelblad staan in roestvrijstalen letters de woorden WIJ WARANDE weergegeven.

De ingebruikname van deze unieke tafel werd gevierd door een gezamenlijke picknick waarbij het Maismeisje heerlijke mais uitdeelde en Jack van Mildert “Gelukskruidenthee” schonk als aankondiging van zijn nieuwe project in Warande. Leerlingen van De Kubus voerden een geweldig optreden uit in het kader van de Week van de Amateurkunst en wethouder Jop Fackeldey ging in op de wijk Warande waarbij een voorzichtig optimisme kon worden geconstateerd ten aanzien van de bouwactiviteiten.

 

De picknickbijeenkomst was georganiseerd door Stichting De Barak, in samenwerking met de bewoners van de waterwoningen aan de Oeverzegge in Warande. Alle inwoners van Warande waren uitgenodigd om aan de picknick deel te nemen. Het weer werkte mee, tijdens een zonovergoten middag hebben de bewoners van Warande een gezellige en culturele middag beleefd en is de picknickplek officieel ingewijd. De ingebruikname kon worden gerealiseerd door financiële ondersteuning van de Gemeente Lelystad, afdeling Dienst Stedelijke Ontwikkeling, Welzijn Lelystad en door ondersteuning en medewerking van De Kubus.

Terug naar overzicht

Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie
Premium bedrijven

Flevocoaching SailBest Mobieletribune Endless webdesign ADS Inspectie Tarieven specialist Everun Nederland Pieter Bosch fotografie De meiden Comfortboats Dop en Erwt Farm Date Robert Vijn Traktoren Marchigiana Fokbedrijf Mts Rijken Cadema Dakwerken Nijk Agrarische Dienstverlening Maria Schlepers Chalet 15