Home
Home
Menu
Gelderse Diep

Wordt het meest innovatieve bedrijf van Flevoland

bedrijven.jpg Flevolandse bedrijven maken kans om gekozen te worden als meest innovatieve bedrijf van Flevoland. Tot vrijdag 17 februari 2017 kunnen bedrijven of ondernemers zich aanmelden of aangemeld worden voor de Flevopenning Meest Innovatieve Onderneming.  De inzendingen worden beoordeeld door een deskundige vakjury en hoofdjury. Voorzitter van de hoofdjury is Jan-Nico Appelman, gedeputeerde econo mische zaken van Flevoland. Er zullen drie nominaties worden aangewezen, waarna op vrijdag 19 mei 2017 tijdens het 13e Flevopenningen Ondernemersgala de winnaar bekend wordt gemaakt. In april 2016 werd de Flevopenning Innovatie uitgereikt aan VABO Composites B.V. uit Emmeloord.

Het Flevopenningen Ondernemersgala is op vrijdag 17 mei 2017 te gast bij het Balk Shipyard, E. Bakkerkade 1 op Urk. De kaartverkoop voor dit grootse ondernemersgala gaat op 1 februari a.s. van start.

Stichting Flevopenningen is sinds 2004 verantwoordelijk voor de uitreiking van diverse Flevopenningen. De prijzen worden toegekend aan ondernemingen in Flevoland die onder andere succesvol en innoverend zijn en die een economische betekenis hebben. Ook worden een bedrijf onderscheiden dat uitzonderlijke prestaties levert in het kader van de Participatiewet. De Windesheim Flevopenning voor het beste comakership wordt voor de 3 keer uitgereikt.
De criteria voor de Flevopenning Meest Innovatieve onderneming staan op de website van de Flevopenningen:

http://flevopenningen.nl/genomineerden/criteria-flevopenning-meest-innovatieve-onderneming/. Daar kan ook het aanmeldformulier worden gedownload.
 

Terug naar overzicht

Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie




Premium bedrijven

Comfortboats De meiden SailBest Nijk Agrarische Dienstverlening Endless webdesign Maria Schlepers Cadema Dakwerken Pieter Bosch fotografie Chalet 15 Flevocoaching Mobieletribune Farm Date Dop en Erwt Marchigiana Fokbedrijf Mts Rijken Robert Vijn Traktoren ADS Inspectie Tarieven specialist Everun Nederland