Home
Home
Menu
Gelderse Diep

Zeilschip Bounty verwelkomt Oekraïners!

Vaar samen met jou gasten uit onder Oekraïense vlag en toon je steun!
Iedere maand vaart Bounty meerdere malen uit met gasten om even te ontsnappen aan het dagelijks leven en te genieten van een één daagse vakantie.  Doormiddel van een prachtig dwars getuigd zeilschip krijgt u aan boord van de Bounty een echt Gouden Eeuw ervaring met 21eeuwse luxe. Wat absoluut niet meer van deze tijd is, is de vreselijk oorlog die Rusland tegen Oekraïne voert, daarom biedt Zeilschip Bounty aan alle Oekraïense gasten gratis meezeil actie om even te ontsnappen aan alle ellende waar zij nu door heen gaan en waar wij als Nederland vol op tegen moeten gaan.

Kijkend naar de beelden over de oorlog in Oekraïne en de toenemende stroom aan vluchtelingen, wil ook de crew van zeilschip Bounty graag iets betekenen voor deze groep mensen. Met dank aan Mascha Chang en in samenwerking met Alex van Klaveren eigenaar van Zeilschip Bounty wordt a.s. zondag 3 april een vaartocht gehouden als kick-off van April Support Oekraïne maand. De hele maand April mogen Oekraïense gasten gratis meevaren met onze betalende gasten en zullen wij er alles aan doen hen een moment van rust, ontspanning en veiligheid te bieden.

Deze actie wordt via de sociale media-netwerken van Mascha Chang al in verschillende groepen gedeeld maar wij willen natuurlijk zoveel mogelijk mensen uit Oekraïne deze rust aanbieden en gunnen, wil jij daarom ons helpen op marketing-niveau of op andere manieren neem dan snel contact op met Alex van Klaveren. Wil jij nou net zoals de crew op een andere manier je steentje bijdragen of wil je graag aansluiten bij de Crew ben je ook van harte welkom, samen steken wij een riem onder het hart van alle Oekraïners die hun veiligheid en geborgenheid hier in de Nederlandse armen mogen vinden.
 

Terug naar overzicht

Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie
Premium bedrijven

ADS Inspectie Pieter Bosch fotografie Mobieletribune Endless webdesign Tarieven specialist Chalet 15 Cadema Dakwerken Farm Date Comfortboats Nijk Agrarische Dienstverlening SailBest Marchigiana Fokbedrijf Mts Rijken Robert Vijn Traktoren Flevocoaching Dop en Erwt Everun Nederland Maria Schlepers De meiden