Home
Home
Menu
Gelderse Diep

Zicht op Lelystad

Op 31 mei wordt de Schouwwagen officieel in Lelystad gepresenteerd, geeft kunstenaar Melle Smets een lezing over het project Zicht op Lelystad en gaat hij in gesprek met een aantal geïnterviewden.

Melle Smets heeft in opdracht van De Barak het project Zicht op Lelystad gerealiseerd. Hiertoe heeft hij op acht verschillende locaties in Lelystad, met acht personen gesprekken gevoerd vanuit een glazen Schouwwagen. Het uitzicht vanuit de Schouwwagen was aanleiding om De maakbaarheid van Lelystad onder de loep te nemen. De wethouder, de viskweker, de landschapper, de biologische boer, de archeoloog, de stedenbouwkundige en de theaterdirecteur vertellen over hun Lelystad. De gesprekken heeft Melle letterlijk verbeeld in acht panelen die in de Schouwwagen worden gepresenteerd. Het acht luik gaat als reizende tentoonstelling het land in.
 
Stichting De Barak en de Gemeente Lelystad nodigen u hierbij uit tot het bijwonen van deze lezing op donderdag 31 mei om 19:00 uur in het Stadhuis te Lelystad.
 
De tentoonstelling wordt officieel geopend door Margreet Horselenberg, Burgemeester van Lelystad.
 
Programma:
19:00 uur        inloop
19:30 uur        opening van de tentoonstelling door Margreet Horselenberg, Burgemeester
                        van Lelystad
19:40 uur       toelichting op het project door kunstenaar Melle Smets
20:00 uur        dialoog met de geïnterviewden onder moderatorschap van Melle Smets
21:00 uur        gelegenheid om de tentoonstelling te bezichtigen en na te praten
 
Deelname is gratis, u wordt verzocht zich aan te melden voor de lezing via: contact@debarak.nl

Terug naar overzicht

Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie
Premium bedrijven

Mobieletribune Flevocoaching Robert Vijn Traktoren Cadema Dakwerken Chalet 15 Everun Nederland Nijk Agrarische Dienstverlening Maria Schlepers SailBest ADS Inspectie Dop en Erwt Tarieven specialist Pieter Bosch fotografie Endless webdesign Farm Date De meiden Marchigiana Fokbedrijf Mts Rijken Comfortboats